Update: En tuff dag

Posted on Updated on

Efter jag publicerat mitt förra inlägg kände jag att jag behövde vara snäll mot mig själv och ta det lugnt. Här följer en liten lista med saker jag gjorde igår för att trösta mig:

* Värmde ett par “thermo socks” (strumpor som är fyllda med vetekorn. Man värmer dem i mikrovågsugnen så håller kornen värmen), la mig i soffan, kröp långt ner under filten, tog på mig de varma strumporna och kollade How I met your mother (Barney är legen- wait for it- dary. Legendary) och Scrubs.

 

*Hämtade mina gosedjur, gosade ner mig ännu mer under filten och tittade på en dokumentär om hajar medan jag drack te ur min uggle-kopp. *Viskar*… och tröståt lite godis… (ate some sweets for comfort). Dock åt jag knappt något så jag skäms inte så mycket.. 😛

*Sen kom min pojkvän hem, så vi kramades och pratade lite. Kommer du ihåg att jag berättat att jag brukar frysa när jag mår dåligt? Då är det alltid skönt att krama honom för han är så varm och gosig 🙂 Vi bestämde att vi skulle kolla film tillsammans om en stund.

* Jag hoppade in i ett varmt, skönt bad och försökte verkligen njuta. Visst är det härligt att ligga i väldoftande, varmt vatten under ett täcke av bubblor? Vid det här laget kände jag mig någorlunda återställd.

*Vi tittade på film (Nån holländsk som hette Afbiljven) och sen sov jag förvånansvärt gott. Sömn FTW!

Hur brukar du göra för att ta hand om dig? Har du några tips på hur man kan trösta sig efter en jobbig dag?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s